"نبوغ یعنی ورود به عرصه یک فعالیت سیستماتیک با هدف کشف, شناخت, پرورش و همسو ساختن استعدادهای درونی انسان با توان های نهفته در طبیعت"
هستی محصول خلاقیت است و خلاقیت یعنی همگامی با بن مایه جهان هستی
اگر بخواهیم در جهان هستی واژه ای هم تراز با واژه آفرینشگر بیابیم, آن واژه تغییر است.
تحول بسیار ساده است! برای انسانی که: مقداری اراده، تفکر، احساس، شجاعت، ریسکپذیری و آیندهنگری را به هم بیامیزد وهم اکنون تصمیم بگیرد.
فرزندانمان را برای آینده خودشان تربیت کنیم، نه برای گذشته خودمان! و این، زمانی امکان دارد که خود، فرزند زمان خویش باشیم.
مسؤولیت انسان چیست؟ ضرورت فراهم ساختن یک زندگی با معنا و لذتبخش جزء اولین دیتاهای موجود در مغز ما است. بیتوجهی به این دیتا زیرساخت شخصیت انسان را سست کرده و گامهای او را در مسیر موفقیت میلرزاند، ما باید همواره در پی ساختن زندگی بهتر و لذتبخشتر باشیم، این به معنای بد بودن زندگی فعلی ما نیست، بلکه بیانگر پتانسیل همیشه رو به افزایشی است که در وجود انسان برای فتح قلهها وجود دارد، مغز انسان برای فاتح شدن تکاملیافته و از درجا زدن خسته و افسرده میشود، با پیمودن مسیر قلهها از افسردگی و بیهودگی دور شویم.
جهان امروز جهان فرصتهاست، نه جهان تهدیدها! در جهان پیچیده، شناخت فرصتها نیز پیچیده است، زمانی ساده خواهد شد که ما اراده جدی برای به دست آوردن آن را داشته باشیم.
جهان امروز، جهان ایدههاست، اگر یک ایده بزرگ باقابلیت اجرا داشته باشیم فاصله چندانی با شخصیت جهانیشدن نداریم، دانشبنیان دانشی است که میان ایده و عمل انسان پیوند میزند تا بتوانیم شاهد اجرای ایدههای خود باشیم.
عقل یک موهبت است، اما عقلانیت یک مهارت. (که باید به گونه بسیار دقیق آموخته شود). این سرآغاز پیامهایی است که در اولین گامهای برنامهنویسی کانون پردازش دریافت میکنیم. در اولین گامها میفهمیم رهآورد، تفکر خام و تفکر، فرآوری شده بسیار متفاوت است. حاصل تفکر فرآوری شده، بهبودهای مقطعی و کوتاهمدت نیست! تفکر برنامهنویسی شده، در فضای فرآوری، به طراحی یک استراتژی هدفمند و پایدار برای طول زندگی میپردازد. در این استراتژی ابتدا، اهداف شخصی، اجتماعی و جهانی ما شکل میگیرد. آنگاه ابتکارات استراتژیک لازم بهعنوان راهکار عملیاتی در تعقیب اهداف سهگانه ما مشخص میشود. بعد مسیرهای توسعه راهکارهای عملیاتی ترسیم میگردد. با این ترسیم متوجه نوع و میزان سرمایهگذاری بایسته روی اهداف سهگانه خود میشویم. و میتوانیم بر اساس توان و موقعيت سرمایهگذاری خویش، ماهیت پیمایشمان را بهسوی اهدافمان در سه فرم کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تقسیم کنیم. البته گامهای دقیق استراتژیک در هر مرحله با تولید ارزشافزوده، اهداف ما را کاملتر میکند! روند تکاملی اهداف در مسیر استراتژیک بسیار انرژیزا است! و موجب تقویت ایدهها، قوت متریال ها و پیچیدگی نقشهها میشود! با تفکر فرآوری شده زندگی از روند تکراری خستهکننده، به پویاترین حقیقت اکتیو تبدیل میگردد؛ و ما میتوانیم از تکتک ثانیههایی که در عقلانیت فرآوری شده، شکل میگیرد و در یک استراتژی بزرگ برای زندگی بکار گرفته میشود، لذت ببریم.
اگر کُدهای ذهنی خود را با شناسههای لازم مواجه نکنیم، این کُدها هیچگاه بازنخواهد شد، اگر از مرز شناسههای پیرامون خود فراتر نرویم و امکان مواجه با شناسههای برتر را برای کُدهای مغزی خویش فراهم نکنیم، باید سادهاندیشی و سطحینگری را بپذیریم.
انسان کامل، یعنی انسانی که میتواند از تمام لحظات زندگی خویش لذت ببرد. و انسان موفق کسی است که به این جایگاه رسیده است.
تا دیروز هنر بهعنوان بزرگترین معمای حوزهی معرفت انسانی مطرح بود، امروز هنر بهعنوان بزرگترین کلید در معمای شخصیت انسان مطرحشده است.
Research Foundation Of
Professor Mohammad Javad Azimi
© کلیه حقوق مادی و معنوی در سال 1401 نزد (بنیاد پژوهش و نشر آثار استاد محمد جواد عظیمی) محفوظ می باشد.
Copyright © 2004-2023 Drazimii.ir LLC. All Rights Reserve
این پست دارای 7 نظر است
با سلام و عرض ادب ،
من با اندیشه دکتر ، بوسیله چند فایل صوتی آشنا شدم ،در تعجبم چرا این فرد نازنین که واقعا چراغ فروزان دوره روشن گری ماست ،من از او بی اطلاع بودم ،
اگر کمکم کنید به فایل های صوتی درس گفتارهای استاد عزیز دسترسی پیدا کنم ممنون می شوم ،
من از طریق کانال تلگرامی تفکر با او آشنا شدم ،
من 65 سال دارم نمی دانم از کاهلی من بوده یا این استاد عزیز غریب بوده ، گفتار های او عالمی جدید در جانم گشود ،
به نظر من دکتر پیامبر زمان هست . افراد کمی سعادت شنیدن گفتار ایشان رو دارن .
شاید هم هنوز وقتش نشده که عموم مردم این صحبت ها رو بشنون .
کاش زود تر با ایشان آشنا میشدم .
درود بر شما دوست فرهیخته
سلام
لطفا نحوه دسترسی به آثار استاد رو بفرمایید
البته فکر میکنم عمده آثار ایشان صوتی باشه ممنون میشم اگه آدرس کانال یا سایتی که بشه از مطالبشون بهره بر د رو ارسال کنید
ارادتمند کلانی
۰۹۱۲۰۳۰۳۵۱۸
درود بر شما , عمده مطالب به صورت فایل های صوتی یا تصویری از استاد به جا مانده است که به مرور از طریق سایت حاضر و کانال تلگرامی آینده پژوهی به آدرس Dr2Azimi@ منتشر می گردد. با سپاس از همراهی صبورانه شما
با سلام لطف کنید بفرمایید استاد فقید در چه رشته ای مدرک گرفته اند و لقب پروفسوری در کدام محفل به ایشان داده شده است؟ نظریه های ایشان دقیقا چه عنوانهایی دارد ؟ چه مقالاتی به آراء و نظریات ایشان استناد کرده اند؟ در کدام محافل و یا سمینارها و گردهمایی های ایشان مقاله یا سخنرانی یا هر گونه اثری ارائه داده اند؟ کلا ایشان دکترای phd چه رشته ای را داشته اند؟
درود بر شما دوست گرامی و دغدغه مند, سپاس از سوالاتتان . پاسخ تمامی پرسش های شما در ضمن بحث های استاد عنوان شده است , لذا شما را به شنیدن درسگفتارهای فرا آکادمیک ایشان در شاخه های متفاوت معرفتی با تعمق بیشتر, به دور از قید و بندهای نظام های آکادمیک ارجاع میدهیم . یابنده و مانا باشید